Het online programma voor Powervrouwen, die een geweldig product hebben en deze met passie willen verkopen, zonder opdringerig over te komen. 
 
Powervrouwen die een sterk merk willen creëren, zodat zij een bloeiend online bedrijf kunnen opzetten.

ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf te verkopen, zodat mensen naar jou toe komen.

Je hebt het product gevonden, bijvoorbeeld een afslankshake waar je zelf geweldige resultaten mee hebt geboekt. Een anti-rimpel crème die jou weer laat stralen of een online product/programma wat je zelf hebt bedacht en gemaakt. Je bent helemaal vol enthousiasme en wil met dit product je online bedrijf starten. Alles staat klaar. Je hebt een notitieboekje, een mooie pen, een laptop, wifi en dan..  Hoe pak je het nu aan? Er zijn marketing trainingen beschikbaar vanuit het bedrijf, maar deze zijn niet meer van deze tijd, waardoor je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Je weet niet wat de vervolgstappen nu zijn. Je weet dat je niet moet spammen, omdat dat juist mensen weg duwt.
 
 • met als gevolg dat je niet verkocht krijgt en alleen maar afwijzingen krijgt.
 • waardoor mensen je ontvolgen op Social Media.
 • met als gevolg dat je in een negatieve flow terecht komt.
 • waardoor je toch gaat spammen en pushen, omdat je niet weet hoe je het wel moet aanpakken.
Ontdek hoe jij op een ontspannen manier jouw bedrijf kan laten groeien, door een sterke basis en heldere doelen.
Stel je eens voor.. 
 • dat jou Social Media profiel mensen aantrekt, omdat je elke keer zulke leuke content creëert.
 • dat deze mensen je willen volgen, je bij anderen aanbevelen en graag                       
producten bij je willen bestellen.
 • dat jij een bloeiend online bedrijf kan bouwen in je eigen vertrouwde
omgeving met ruimte en tijd voor je kinderen.
Mijn naam is Bianca Bisschop en ik ben een ambitieuze mama met een goed draaiend bedrijf vanuit huis. Met vijf jaar ervaring in Netwerk Marketing en een eigen bedrijf in het ontwikkelen van huisstijlen en designs, heb ik deze twee gecombineerd tot een geweldig leuk bedrijf, geheel online. Dat maakt het extra fijn om op dit moment thuis te zijn in deze bizarre tijden. Niets staat stil, waardoor ik toch kan werken aan de groei van mijn bedrijf.
Waar ik wakker van lig is dat vanuit de meeste netwerk marketing bedrijven vaak trainingen worden gegeven, die niet meer van deze tijd zijn. Deze werkte vroeger heel goed, toen er nog geen internet was, maar de kansen zijn nu veel groter, alleen heb je daar wel de juiste strategie voor nodig.
Door mijzelf te verdiepen en kennis op te blijven doen door cursussen te volgen van de beste top verkopers uit Amerika, kan ik veel powervrouwen helpen een bloeiend online bedrijf op te bouwen. 
 • Je weet wat je wilt, zodat je op een comfortabele manier aan je business kunt bouwen.
 • Je weet wat je kwaliteiten zijn, waardoor je weet hoe jij het beste je klanten kan helpen.
 • Je hebt een eigen stijl gecreëerd, waardoor potentiële klanten je herkennen en naar jou
toe komen om geholpen te worden in plaats van dat ze naar een ander gaan.
 • Je hebt een vaste huisstijl die je gebruikt, zodat je professioneel over komt bij klanten,
en zij daardoor beslissen om vaker terug te komen.
Aanbod
Een Sterk Merk - online programma
Dit online programma is zo gemaakt, dat jij direct aan de slag gaat met het creëren
 van een sterke basis voor je bedrijf. Hiermee bouw je op de lange termijn een bloeiend bedrijf op. Iedere week zal er een nieuwe module online komen.
Het online programma bestaat uit:
Wie ben ik?
Wat zijn mijn kernkwaliteiten?
Wat zijn mijn valkuilen?
Waar wordt ik nu
echt blij van?
Wat zijn mijn kernwaarden?
Wat wil ik
bereiken?
WHY - HOW - WHAT
Welke content ga ik creëren
en hoe doe ik dit?
Je eigen stijl ontwerpen
DOELEN STELLEN
BONUS
12x Maandplanner A2 formaat
thuis gestuurd.
BONUS
B-E-S Formule
De Personal Branding Succes Challenge
Dit is wat een aantal deelnemers zeggen:
Dit is een online programma wat jou op de lange termijn succes brengt. Door consistent aan de slag te gaan, ga je meer zichtbaarheid creëren bij je potentiële klanten. Veel trainingen adverteren dat je snel geld kan verdienen. Dat is niet zo. Door iedere dag met je bedrijf bezig te zijn, ga je het beste resultaat behalen. Deze weg is geen rechte lijn naar jouw einddoel, en ook jij zult ups & downs mee maken, maar geef nooit op.
Door iedere dag te bouwen, ga je steeds meer zichtbaar worden. Mensen gaan je zien en willen meer van je weten. Consistent zijn is de oplossing.
Deal?
Meld je aan en je kunt direct van start.
Omdat het mijn missie om zoveel mogelijk Powervrouwen te helpen,
krijg je een hoge korting!
Nog even alles op een rijtje. Dit krijg je:
Het online programma bestaat uit:
 • Modules waar jij je leven lang toegang tot hebt.
 • BONUS: 12x maandplanner op A2 formaat thuis gestuurd.
 • BONUS: Mindset training.
 • BONUS: B-E-S formule.
 • Toegang tot de FB Groep - speciaal voor jou (nieuw!).
 • 3x Live Q&A sessie in de FB groep.
 • Dagelijks je vragen stellen in de FB groep en binnen 24 uur antwoord krijgen.

Ik ben altijd ambitieus geweest en heb dan ook de kans die ik kreeg binnen network marketing met beide handen gegrepen. Na mijn zwangerschap &

bevalling was ik mezelf helemaal verloren.

 

Er was zoveel wat ik graag wilde bereiken maar zag door het bos de bomen niet meer staan, waar moest ik in hemelsnaam mee starten. Bianca heeft me van de start geïnspireerd met haar verhaal en toen ik hoorde dat ze een online programma had gelanceerd was ik dus meteen super enthousiast.

 

Nadat ik de eerste paar modules had afgerond stond ik verbaasd hoeveel waardevolle content ze met ons deelt en wat een geweldige persoonlijke service dat ze ons geeft. Ik raad iedereen die in de network marketing zit en een sterk merk wil gaan creëren om dit online programma te volgen.

 

Ik ben alvast super dankbaar dat ik het heb gedaan.

Vicky Putzeys

Momenteel ben ik bezig met de training Een sterk merk van Bianca. Al enige tijd was ik op zoek naar een training om een stabiele basis neer te zetten voor mijn business. Ik zag diverse trainingen voorbij komen maar de investeringen die daarbij gevraagd waren zijn voor mij op dit moment niet haalbaar.

 

Daarnaast waren die trainingen nooit gericht op netwerk marketing.  Ik was op zoek naar iets waarbij ingegaan werd op de werkwijze van netwerkmarketing en waarbij ik zou leren hoe ik mijn business het beste kan laten groeien maar wel op een manier die bij mij past en waarbij ik mijn kwaliteiten goed tot uiting kan brengen. 

Toen kwam de training bij Bianca voorbij en die sloot precies aan op hetgeen waar ik naar op zoek was. Ik heb dus ook niet 
getwijfeld en heb mijzelf direct aangemeld. Elke module heeft een heldere uitleg en kan je online bekijken, je kan de training dus op je eigen tempo volgen en op ieder moment van de dag. Dat was voor mij als moeder van een peuter ideaal. 

Daarnaast is Bianca zeer betrokken, denkt actief met je mee en voorziet je van de nodige tips. Altijd fijn als je terug kan vallen op haar als je even niet vooruit komt. Tot nu toe heeft de training mij veel inzicht gegeven in waar mijn kwaliteiten liggen, waarin ik me kan onderscheiden, en hoe ik mijn business verder wil uitbreiden.

 

Het gericht met de modules bezig zijn geeft mij ook een enorme energieboost en geeft me meer zelfvertrouwen om te gaan staan voor wat ik doe en waarom ik hier ooit mee gestart ben. Ik zou deze training aanbevelen aan iedereen die werkzaam is met netwerkmarketing en een stabiele basis wil neerzetten. 

Binnen de netwerkmarketing wordt veel focus gelegd op verkoop en met deze training leer je om anders hiermee om te gaan en te gaan werken vanuit jezelf, jouw passie en op jouw manier zonder alleen te focussen op verkoop.

 

Kortom ik ben erg blij dat ik me aangemeld heb voor deze training en kijk uit naar de modules die nog gaan komen. 

Danielle den Ouden

Totale waarde van het programma is € 297,-,
maar omdat het mijn missie is om iedere powervrouw te helpen, zodat je een stabiel, bloeiend online bedrijf kan bouwen
betaal je € 77,- excl. btw
Voor deze prijs ontvang je veel waarde. De waarde van het programma is
gelijk aan de berekening wanneer ik de losse modules zou aanbieden.
Ben je toch niet 100% tevreden, dan krijg je vanaf de start van het programma,
en je binnen 14 dagen contact met mij opneemt je investering retour.