277371739_343976087755045_6603190730573354002_n.jpg

Yes! Je aanmelding is gelukt.

Ik ga er voor zorgen dat je zo een mail krijgt met een link voor de download van de freebie. 

Met deze vijf stappen bouw jij een succesvolle online business, zodat je deze telkens verder kunt uitbreiden. Het is belangrijk om meteen goed van start te gaan, zodat je later alleen maar op kleine vlakken hoeft bij te schaven wanneer dit nodig is.

Mocht je er niet uit komen en heb je hulp nodig? Stuur mij dan een chatberichtje via de chatfunctie op de website. Je zou de knop rechtsonder moeten kunnen vinden. Lukt dit nu niet, dan stuur mij een berichtje via facebook. @biancabisschop is mijn gebruikersnaam.

Tot snel!

Liefs, Bianca

Omdat je de freebie hebt aangevraagd, krijg je van mij een gave aanbieding!

Wat krijg je van mij?

De Baobab Body Butter is een rijke crème verrijkt met verschillende huidverzorgende bestanddelen en etnobotanische extracten en lest de dorst van je huid met een intensieve hydratatie. Het resultaat: een huid die zijdezacht en zichtbaar glad is! Bovendien laat het je huid heerlijk ruiken!

Hoe je hem gebruikt?

Gewoon lekker royaal aanbrengen op je hele lichaam en met name op de knieën, ellenbogen en andere delen van het lichaam die intensieve hydratatie nodig hebben.

Deze Body Butter is jouw ultieme go to crème voor een heerlijk zachte en gehydrateerde huid en winnaar van Zilver bij de Spark Design Awards 2020.

Normaal kost hij € 39,23, maar omdat je de freebie hebt aangevraagd kun je hem met een leuke korting bestellen. Je krijgt maar liefst 25% korting! Dat is een korting van bijna € 10.-.

De korting zal automatisch verrekend worden, wanneer je besteld via deze link.

ps. Laat deze korting niet liggen, want dit product komt verder niet in de aanbieding voor deze prijs.