Regels & Guidelines

Mama's in netwerk marketing

mastermind groep

Super dat je lid bent geworden van de Mama's in Netwerk Marketing - mastermind groep. 

Deze gratis FB-groep is een plek voor mama's met kleine kinderen die willen starten met een online business of juist al gestart zijn, maar meer kennis en inspiratie willen krijgen om te kunnen groeien. Ook is deze groep er om elkaar te helpen. 

Ik sta achter de Attraction Marketing formule en deel met jullie alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren en de jaren die komen gaan. Met Attraction Marketing kun je namelijk op een leuke en simpele manier je business bouwen.  Ik zal dit delen in de vorm van guides, posts, video en FB lives.

Mijn goal is om een positieve omgeving te creëren waarin we elkaar supporten, inspireren en van elkaar leren. We hebben het allemaal druk thuis en willen graag iets bereiken. Het is beter om elkaar te steunen en te inspireren dan elkaar business kapot te maken. Er is plek voor iedereen. 

Ik ben lid van veel groepen en er zijn een aantal dingen die gewoon niet leuk zijn en ik hier ook niet wil zien. Dat klinkt hard, maar ik heb al genoeg meegemaakt, waardoor deze regels nodig zijn. Deze regels zullen ook altijd nagestreefd worden. Dit moet een leuke community zijn en blijven, waar iedere mama zich thuis voelt.

Groep Admin:

Bianca Bisschop-Romonesco (Eigenaar van deze groep)

Door deel te nemen en lid te zijn van deze groep ga je akkoord met de onderstaande regels. Ben je het er niet mee eens, dan wil ik je vragen om jezelf te verwijderen.

Houd je je niet aan de regels, dan zul je geblokkeerd & verwijderd worden uit de groep, dus check af en toe de regels, zodat je up-to-date blijft.

1. Geen promoties

Schaamteloos jezelf promoten is niet waar deze groep over gaat. Netwerken met andere mama's? Feedback krijgen? Feedback geven of winning goals delen. Jazeker, daar gaat deze groep om.

 

We hebben deze regel, omdat deze groep draait om waarde delen met elkaar en niet om spammen. Het is belangrijk dat vragen die gesteld worden, ook gezien worden en dat deze niet ergens onderaan belanden in de rij, omdat er iedere dag gepromoot wordt.

Dit betekent dat je NIET:

- Linkjes naar je blog deelt met de vraag om ze je laatste blog willen lezen.

- Linkjes deelt naar je Social Media profiel.

- Affiliate links deelt om geld te verdienen. (wel mag je een programma/workshop in tekst delen als je deze geweldig vindt).

- Berichten en/of comments maakt waarin je vraagt of mensen je een privé bericht willen sturen voor info.

- Berichten maakt waarin je iets promoot/winactie of gratis weggever deelt. 

- Berichten maakt waarin je vraagt of mensen hun emailadres willen achter laten voor een gratis weggever, winactie, cheat sheet etc.

- Je eigen FB groep of pagina promoot.

- Mensen vraagt om mee te doen aan je gratis weggever.

- Geen deelberichten wat niets te maken heeft met Netwerk Marketing of Attraction Marketing.

- FB lives of het voorstellen van jezelf in een video upload (dit alleen onder de welkom post).

- Product verkoop links posten om verkopen te creëren. 

Uitzondering:​

Zoals hierboven te lezen is, zullen wij wel content delen over Attraction Marketing in de vorm van een gratis guide, FB Lives, video en posts. Dit omdat dit waarde bevat voor jullie als lid.

 

Links posten naar een persoonlijke blog of video als comment onder iemand zijn post is oké. Bijvoorbeeld, wanneer iemand een vraag heeft en jij hebt daar content over gemaakt, dan kun je wel je link delen. (Let op! geen product verkooplinks) 

2. Geen 'Volg voor volg' berichten

Creëer geen 'volg voor volg' berichten en/of 'volg mij op instagram en ik volg je terug'. Dit soort berichten voegen totaal geen waarde toe aan de community en zijn daarom ook niet welkom. 

Ook mag je geen andere groep, pagina's, forums promoten of comments die 'volg voor volg' aanmoedigen (zoals privé groep berichten op Instagram).

Uitzondering:​

Soms zal ik een bericht posten waarbij we aanmoedigen om je Social Media profiel te delen als comment onder deze post. Dan kun

je wel je link delen, maar blijft het op één plek.

3. Stuur geen privé berichten naar andere leden waarin je je business promoot.

Stuur echt geen privé bericht naar andere leden met je producten, service of business opportunity. Dit wordt niet geaccepteerd en

je zal dan ook meteen geblokkeerd worden en verwijderd uit de groep.

 

Deze groep draait om Netwerk Marketing & Attraction Marketing niet om Spammen. Spammen is niet de manier waarop je deze

business bouwt en daar ben ik heel hard in. 

4. Blijf bij het onderwerp Netwerk Marketing & Attraction Marketing, online business bouwen.

Deze groep gaat over Netwerk Marketing & Attraction Marketing en alles er omheen om je online business te bouwen. Heb je een nieuwe skincare of afslank product gevonden wat je helemaal te gek vindt? Prima, maar dit is niet de groep om daar over te posten. Daar zijn andere groepen voor, waar je lid van kan worden. Posts die niet over die onderwerp gaan, zullen verwijderd worden.

Uitzondering:​

Soms zal ik een bericht posten om het weekend in te luiden met daarbij de vraag om je weekendtips te delen met andere mama's. Deze kun je dan in de comments van dit bericht delen. 

5. Geen FB Lives

Creëer geen video's, post geen video's of host een FB Live in deze groep. Mijn goal is dat iedereen gefocust bezig kan zijn met haar business. De Attraction Marketing formule is niet zomaar een formule en daar is focus bij nodig. Wanneer iedereen FB Lives gaat hosten, krijgt ook iedereen hier een melding van en dat is niet wat we willen.

Uitzondering:

Zelf zal ik FB video's delen met uitleg over Attraction Marketing en zal ik FB lives hosten voor jullie. Dit om jullie nog meer waarde te kunnen geven.

6. Ben aardig

Zit je in een negatieve flow en gedraag je jezelf als een bitch, dan wil ik je vragen om zelf de groep te verlaten. Dan pas je niet in deze groep. 

Deze groep draait om positiviteit, dus:

- Ben geen bitch

- Duw andere mensen niet in de grond

- Breng geen negativiteit naar deze groep.

- Pest niet.

- Ben respectvol naar anderen.

- Ben niet jaloers.

Er is succes voor iedereen. Ben aardig naar anderen en help elkaar. De enige competitie voor jou ben jijzelf. We hebben het recht om iedereen te verwijderen waarvan wij vinden dat diegene de community onrecht aan doet. Er is geen 2e kans.

7. Stuur geen privé bericht naar de groep admin

Heb je een vraag over de groep of waarom je bericht is verwijderd? stuur dan een mail naar info@biancabisschop.nl.

5 manieren om het meeste uit de community te halen.

1. Introduceer jezelf onder de welkom post (vastgezet als aankondiging)

Ben je nieuw in de groep dan zou ik het geweldig vinden, wanneer je jezelf introduceert onder de welkkom post. Deel je verhaal met ons. Wat zijn je struggles en wat wil je bereiken. Dan kunnen we daar aan gaan werken.

2. Doe actief mee in de dagelijkse berichten.

Op een aantal dagen in de week werken we met vaste berichten. Deze berichten bevatten een thema, zodat je gefocust blijft om te werken aan je business. Doe actief mee, want focus is alles. Door namelijk je doelen op te schrijven, ben je meer gedreven om daaraan te werken.

Maandag = Motivatie Maandag (quote)

Dinsdag = Doe Dinsdag (wat doe jij vandaag om je business te laten groeien?)

Woensdag = Winners Woensdag (wat is jouw winner van deze week voor je business)

Donderdag = Nog niet bekend. Heb je een goed idee? Laat het me weten!

Vrijdag = Friyay Vrijdag (inspireer anderen met uitjes voor het weekend)

Daarnaast zullen er ook andere berichten in de groep gepost worden. Zorg daarom dat je de notificaties aan hebt staan en je niets mist. Zie de afbeelding hieronder, hoe je deze kunt aanzetten.

3. Vragen of je wilt graag feedback over iets? Laat het me weten!

Het is belangrijk dat je deze community gebruikt om hulp te krijgen over de struggles waar je mee loopt. Daar is deze groep voor. Heb je vragen? Stel ze dan in de groep. Geen één vraag is dom of stom en misschien loopt er ook wel iemand anders mee. Zoek wel even in de zoekbalk op kernwoorden uit je vraag. Misschien is deze vraag al eens gesteld en kun je het antwoord al vinden in de comments. Zo niet? Voel je vrij om de vraag in te sturen.

De vraag moet dus wel gaan over Netwerk Marketing of Attraction Marketing. Het bouwen van je online business. Het moeten specifieke vragen zijn, zodat er ook een goed antwoord gegeven kan worden, waarmee je verder kan. Een bericht zoals.. Bekijk mijn blog post en laat me weten wet je er van vindt is dus geen goede vraag en zal ook verwijderd worden.

Wil je bijvoorbeeld weten: Welke formaten je nodig hebt voor FB profiel omslag en profielfoto, dan is dit een specifieke vraag die anderen kunnen beantwoorden, maar ook de vraag welke profielfoto iemand het meeste aanspreekt. Je kunt dan bijvoorbeeld vier foto's delen in je bericht en iedereen geeft zijn mening.

Er moet gestreefd worden naar netwerken op een hoger niveau en een community waarin anderen zich veilig voelen.

4. Gebruik de zoekbalk (links op pc en bovenin op mobiel)

Facebook heeft een fijne zoekbalk waarin je een bepaald woord kan typen. Alle berichten die het woord bevatten komen dan naar voren. Gebruik de zoekbalk, want je kan er veel antwoorden gaan vinden op bepaalde vragen waarmee je loopt. Bijv. je wil meer weten over stap 1 van de B-E-S formule, dan vul je in Build in de zoekbalk. 

Of misschien wil je wel meer weten over Instagram. Dan vul je dat in en komen alle berichten in beeld, waarin het woord Instagram staat.

 

5. Omarm deze community

Ik heb deze community gemaakt, omdat ik heel veel struggles zag bij mijzelf en anderen over Netwerk Marketing en Attraction Marketing. Zelf ben ik geen fan van de old way Netwerk Marketing en heb ik geleerd hoe het wel op een leuke manier kan. Dit wil ik met jullie delen en ik zeg niet dat ik miljoenen verdiend heb, want dat is niet zo. Ik wil alleen maar delen met jullie wat ik heb geleerd bij mijn cursussen, workshops en trainingen die mij hebben laten inzien dat het ook anders kan.

Ik denk dat als we met z'n allen ervoor zorgen dat deze community gaat groeien, iedereen een groot succes van haar business kan maken. Het maakt niet uit, met welk bedrijf je samenwerkt of welk product je promoot. Het gaat om het geheel. 

Netwerk Marketing is mooi en een online business bouwen met Attraction Marketing is nog veel mooier. 

Deel waarde met je mede toppers. Comment op vragen of moedig anderen aan. Hoe meer je andere helpt, hoe meer jezelf ook gaat groeien en je hulp gaat krijgen wanneer je nodig hebt.

Heb je een vraag ben niet bang om hem te delen, maar kijk eerst even of deze als is beantwoord via de zoekbalk. Tag mij niet in je bericht, want dat zorgt ervoor dat anderen juist niet gaan reageren op jouw bericht. Misschien heeft iemand wel een heel goed advies en dat mis je dan. 

Ik ben niet constant in deze groep aanwezig, aangezien ik ook nog een kind moet opvoeden ;) maar wanneer ik er ben zal ik ook mijn waarde delen met jullie.

Bedankt dat je de regels hebt willen lezen!

Je bent er nu helemaal klaar voor. Laten we met z'n allen een succes maken van deze community en van onze business.

Liefs, 

Bianca

 

De groep kan je hier vinden: https://www.facebook.com/groups/445233323097359/