Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop

Community: facebook.com/groups/powervrouweninnetwerkmarketing

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop. 

Hi, ik ben Bianca.

Ik ben mama.

Ik ben vrouw van een militair.

Ik ben ambitieus.

Ik heb een missie.

Gepassioneerd om andere powervrouwen te inspireren.

Hi! Ik ben Bianca. Ik ben getrouwd met Dylan en wij hebben de ondeugendste en liefste zoon van de wereld, Vick! Grapje! Dat zegt iedereen mama van haar eigen kind, maar voor mij voelt dat natuurlijk zo.

VICK

Vick is bijzonder, want hij is geboren met een schisis (enkele lip, kaak en gehemelte spleet).

Doordat dit op ons pad is gekomen, ben ik na gaan denken, over wat ik nu eigenlijk wil met mijn werk & leven en dat is genieten. En genieten op alle fronten.

Genieten van de vrijheid om Vick te zien opgroeien, zodat ik fantastische leuke dingen met hem kan doen.. zoals heerlijk wandelen door het dorp of in het bos. Dat zijn mooie momenten.

ONLINE BUSINESS

Ik heb nu vijf jaar mijn online business. In deze vijf jaar heb ik geleerd en geleerd, en nu weet ik hoe het werkt en met welke strategie ik het beste resultaat kan behalen. Ik moet je zeggen.. het waren hele leuke jaren, maar ik heb ook veel downs gekend. Dat maakt het moeilijk, maar ik heb nooit opgegeven.. Als ik zou opgeven, heb ik zeker weten al verloren.

Door aan mijn mindset te werken in al deze jaren, heb ik nu de oplossing gevonden en zal ik deze strategie ook voor jullie uitwerken. Ik zou het zonde vinden, wanneer jullie dezelfde fouten zouden maken als ik. Van fouten leer je, maar als het niet hoeft, is dat alleen maar fijn.

Op mijn website & op mijn FB-pagina deel ik veel waardevolle berichten, waarmee jij je online business tot een succes kan brengen.

 

MIJN MISSIE EN VISIE

Ik wil powervrouwen die inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Om te gaan voor je dromen, doelen en alles uit het leven te halen wat er in zit. Naast mama zijn je te helpen om een online business op te zetten en dit te laten groeien, zodat je op de lange termijn meer (financiële) vrijheid krijgt en je kan genieten van je gezin.

Ik leer je hoe je op een ontspannen manier zonder te spammen en te pushen een online business kan bouwen met een bewezen strategie. Deze strategie is simpel toepasbaar in het drukke leven als mama, zodat je naast het bouwen van je business genoeg tijd over hebt voor je kind(eren).

Ik kan het bedrijf niet voor je succesvol maken. Dat doe je zelf, maar ik kan je wel inspireren en ondersteunen.

Heb je ergens vragen over of wil je me gewoon even spreken? Stuur mij dan een privé berichtje via messenger of mail me via het contactformulier.

Het lijkt me super om met je te connecten.

 

Liefs, Bianca