Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop. 

Hi, ik ben Bianca.

Ik ben mama.

Ik ben vrouw van een militair.

Ik ben ambitieus.

Ik heb een missie.

Gepassioneerd om andere mama's te inspireren.

Vick

Vick is bijzonder, want hij is geboren met een schisis (enkele lip, kaak en gehemelte spleet).

Het was een hele zware zwangerschap en bevalling. Ik heb de bevalling niet meegemaakt, omdat ik onder narcose moest. De ruggenprik werkte niet. Het is niet het soort zwangerschap dat je nog eens zou willen meemaken. We hebben ook geweldige momenten meegemaakt, omdat we er altijd positief in zijn blijven staan, maar toch was het zwaar.
 

Doordat dit op ons pad is gekomen, ben ik na gaan denken, over wat ik nu eigenlijk wil met mijn werk & leven.

 

Genieten!

Dat was het antwoord. Genieten van alles om ons heen en Vick de wereld laten zien. Daardoor ben ik gestart als zelfstandige en werk ik met een in de top 10 staand international bedrijf van Direct Selling bedrijven. Deze business is een manier die mij de vrijheid geeft nu en nog meer gaat geven om het genieten ook echt waar te kunnen maken. Ik help graag andere mama's om zich goed in hun vel te voelen, door een goede verzorging, maar ook om doelen te behalen.

Ik hou van deze manier van werken, want ik ben eigen baas. Het is hard werken, maar het geeft me zoveel voldoening en het is zo leuk om te doen. Je leert zoveel nieuwe mensen kennen. En het mooiste is, ik werk thuis. Thuis.. de plek waar ik Vick zie opgroeien. De plek waar ik geniet van die mooie momenten.

Mijn Missie

Ik wil mama's die parttime en fulltime werken inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Om te gaan voor je dromen, doelen en alles uit het leven te halen wat er in zit. Naast mama zijn je ook op en top vrouw voelen door je te helpen om een online (& offline) business op te zetten.

​Ik kan het bedrijf niet voor je succesvol maken. Dat doe je zelf, maar ik kan je wel inspireren en ondersteunen.

Heb je ergens vragen over of wil je me gewoon even spreken? Stuur mij dan een privé berichtje via messenger of mail me via het contactformulier.

Het lijkt me super om met je te connecten.

 

Liefs, Bianca