banner_biancasverhaal.png
277349465_473270201198674_4559215449155003256_n.jpg

Hi!

Ik ben Bianca Bisschop en trotse moeder van Vick. Samen met mijn man Dylan wonen we in een dorp vlakbij Arnhem en Nijmegen.

 

Mijn Netwerk Marketing verhaal begint in 2016 waar ik samen met een leuk partnerbedrijf aan de slag ging. Wat een wereld ging er voor me open. Na een jaar merkte ik dat ik toch op zoek was naar een ander soort product. Wat nog meer bij me paste. Een collega kreeg een geweldige kans aangeboden en ik was meteen verliefd op dit bedrijf.

 

Vanaf Oktober 2017 ben ik met hen verder gegaan. In Augustus 2017 is Vick geboren. 4,5 week te vroeg en ons kleine schatje is geboren met een schisis. De zwangerschap was heftig en niet heel leuk. Tuurlijk hebben we ook super leuke momenten gehad, maar het is niet een zwangerschap die je graag nog eens zou willen. 

Wat ik wel heel graag wilde is vanuit huis kunnen werken, zodat ik bij Vick kon blijven. Zodat hij de zorg en extra aandacht kon krijgen die hij nodig had.

Wat een geweldige tijd was dat. In 2018 kwamen er wat veranderingen, waardoor ik een soort van neerwaartse spiraal terecht kwam. Mijn motivatie zakte weg en ik kreeg mijzelf niet meer back on track. Langzaamaan stagneerde mijn succesvolle business.

Als ik er op terug kijken snap ik nu echt niet waarom ik het zover heb laten komen, want nu moet ik weer vanaf '0' beginnen. Aan de andere kant is het ook een zege, want ik ga het nu anders aanpakken dan dat ik deed. Ik heb veel geleerd van de afgelopen jaren.

Ik zou nooit een ander partnerbedrijf meer willen, want de producten en hoe het bedrijf werkt ben ik verliefd op. Toch heeft het nog lang geduurd voordat ik weer een beetje motivatie kreeg.

 

Op 10 april 2020 kreeg ik na het voelen van een bultje in mijn borst te horen dat ik gediagnosticeerd ben met triple negatief borstkanker.

Een periode waarin ik een heel chemo-traject, een operatie en bestralingen onderging. Door de chemokuren veranderde mijn huid van conditie, maar door het goed verzorgen met producten die aansluiten op wat mijn huid op dat moment nodig had, bleef ik desondanks toch stralen in deze lastige periode.

In deze periode kreeg ik heel veel motivatie om te overleven en beter te worden. En dat is gelukt! We zijn nu twee jaar verder. Ik heb de stap genomen om aan mijzelf te werken en niet zomaar meer op te geven. Langzaamaan en stap voor stap werken richting de beste versie van mijzelf.

 

Ik wil weer andere inspireren zoals ik eerst ook deed. Ik wil andere helpen om hun leven te veranderen. Ik ben nu een jaar kankervrij en ga er voor. Op mijn manier, want ik ben uniek en dat is wat mij verder brengt om mijn bedrijf tot een succes te maken.

Liefs,

Bianca