29 november 2019. Black Friday is hier!

Bijgewerkt: jan 24


Yes! 29 november is het zo ver! Black Friday! Ik hou van korting, maar ik denk dat iedere Nederlander wel van korting houdt. Het is ook echt iets wat iedereen zegt over de Nederlanders, maar och! Wat maakt het uit! Wanneer je een product kan bestellen met een korting, is dat gewoon heel erg fijn.


En ja! ik mag nu dus ook producten met korting aanbieden. Ik ben er voor gevraagd en dat sla ik natuurlijk niet over, aangezien ik zelf ook deze producten al thuis heb staan en er enorm enthousiast over ben.


Stralend met Black Friday!


De producten zijn wetenschappelijk samengesteld, zodat ze ook doen wat ze beloven. En dat is fijn, want dan weet je ook wat je aan een product hebt. Ik koop liever een duurder product dat zijn geld waard is, dan een goedkoop product wat niet doet wat het beloofd.


Deze producten helpen mij om er stralend uit te zien (ook wanneer ik eens een dagje geen make-up draag). Ze zijn misschien wat duurder in aankoop, maar ik heb veel minder nodig, omdat de ingrediënten die er in zitten 'echte' ingrediënten zijn en geen 'vul' ingrediënten.


Die ingrediënten zorgen er namelijk voor hoe een product zijn werk doet. 'Vul' ingrediënten maken een product goedkoper, maar zorgen er ook voor dat ze hun werking minder goed doen, waardoor je heel veel meer nodig hebt om hetzelfde resultaat te krijgen en uiteindelijk dus duurder uit bent. Super zonde!


Je merkt het waarschijnlijk al..


Ik ben dus gewoon super enthousiast over deze producten en daarom heb ik mij 2 jaar geleden ook aangemeld als affiliate, want ik weet zeker dat veel meer mama's willen stralen. Ik wil graag de producten delen met andere moeders. En nu mag ik dus een aantal producten met 40% korting aanbieden. Gaaf hé!


Er zijn in totaal zes producten met hoge korting op Black Friday. Ik ga mijn absolute favorieten met je delen in deze blog en zal er ook aandacht aan besteden op mijn Social Media pagina. Mocht je dus meer willen weten over de producten, hou dan zeker mijn pagina in de gaten.


Mijn favoriet nr. 1 - De Galvanic Body Trio.


Het perfecte apparaatje dat zorgt voor een strakkere, jongere uitziende huid. Je kent het wel als moeder dat het na de bevalling niet zo wil lukken om weer strakker te worden. Dat had ik dus ook. Ik snap niet hoe al die bekende sterren dat doen, tot ik de Galvanic Body Spa ging gebruiken.


Ja, het was even een aankoop, maar ik ben er super blij mee. De Galvanic Spa is eigenlijk het zusje van dit geweldige apparaat. Waar je de Galvanic Spa gebruikt voor je gezicht en hals, gebruik je deze zoals de naam al zegt voor je lichaam. En dan het welbekende BBB terrein en de armen. Buik, Billen en Benen. Zeker weten het grootste probleem voor veel vrouwen.


De Body Spa gebruik je in combinatie met de speciaal ontwikkelde body gel die doordringt in de huid en daarbij gebruik je de Dermatic Effects crème die zorgt voor een gladder en verzorgde uitziende huid. Dit is het perfecte trio voor een strakker lichaam.


En ja, ook moet ik nog wat kilootjes kwijt, zoals ik al eerder vertelde, maar soms moet je ook genieten van al het lekkere eten. Ik blijf een Brabander, ook al woon ik er niet meer ;).


Hoe, waar en wanneer?


Alleen op 29 november is het complete pakket (Body Spa, Body gel en Dermatic Effects) met 40% korting te bestellen. Via deze link kun je meer info lezen en ik zal ook op Social Media resultaten delen van klanten die mij voor zijn gegaan.

Mijn favoriet nr. 2 - Het haarmasker. Zo fijn!


Deze staat wekelijks op mijn agenda om te gebruiken. Met dit haarmasker heb ik 7 dagen lang mooi glanzend en verzorgd haar. En mijn haar is ook handelbaar, wat ik voorheen nooit heb gehad. Al van jongs af aan zat mijn haar altijd vol knopen. Ik heb heel raar haar en als ik het niet goed verzorg, lijk ik net een vrouwtje van stro.


Ik gebruik dit masker dus wekelijks. Vaak laat ik het 10/15 minuten inwerken, maar 1x in de zoveel tijd laat ik het de hele nacht zitten en spoel ik het de volgende ochtend uit. In combinatie met mijn shampoo en conditioner is het een perfect trio voor de verzorging van mijn haar.


Ik heb heel veel 'bekende merken' shampoo's en conditioners gebruikt. Of mijn haar werd na 1 dag al weer vet of het werd droog. Geen één heeft daadwerkelijk mijn probleem opgelost en waarom? Omdat ze er niet voor gemaakt waren om mijn probleem ook echt op te lossen.


In het haarmasker zit keratine. Een keratine behandeling kan je ook bij de kapper krijgen en zorgt er echt voor dat je haar er weer perfect uit ziet en ook zo voelt. Het fijne is dat ik het resultaat nu ook met het haarmasker kan verkrijgen. Je snapt het natuurlijk al! Dit masker zal ik nooit meer inruilen.


En ik ben zo blij! want met Black Friday is hij met 40% korting te bestellen. Ik weet zeker.. ik zit om 08.00 uur klaar om te bestellen. Even mijn voorraad weer aanvullen. Wil jij hem ook eens proberen en geloof me.. You gonna like it! Hier is de link. De korting zal automatisch verwerkt worden.

Zes producten met 40% korting!


Ik heb zoveel fijne producten hier thuis, maar deze twee zijn echt mijn favorieten. Misschien heb jij wel een heel ander probleem wat je opgelost wilt hebben en is één van de andere producten juist perfect voor jou. In totaal zijn er zes producten die met 40% korting te bestellen zijn. Let op! alleen via de volgende linkjes krijg je die korting.


Je kan de producten via de volgende linkjes vinden:


Galvanic Body Trio

Renu Hairmask

Tru Face Line Corrector

Smile Pop

Japanse Sheetmask

Galvanic Spa - Face gels


ps. woon je in een ander land dan Nederland en je wilt graag bestellen? Contacteer mij dan voor een persoonlijke bestellink.

Wil je zeker weten dat je niet te laat bent, zorg dan dat je om 08.00 uur klaar zit op 29 november, want het kan zo maar eens heel snel uitverkocht zijn.


Liefs, Bianca60 keer bekeken
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.