De Lumispa, een revolutionair award winning reinigingsapparaat

Bijgewerkt: jan 24


De titel zegt het al.. De Lumispa wint al een aantal jaren de grootste awards voor beste reinigingsapparaat en sinds 2019 is daar ook de award voor beste eye-product bij gekomen. En het is niet voor niets. Het is gewoon een heel fijn apparaat en ik ben blij dat ik het iedere dag mag gebruiken.


Je huid reinigen


Het is zo belangrijk om je huid te reinigen en ook ik maakte me vaak schuldig om met

make-up op te gaan slapen. Nu weet ik dat het echt niet handig is. Niet alleen omdat je huid hierdoor sneller veroudert, maar ook de viezigheid die achter blijft, waardoor je sneller puistjes etc. krijgt. Je poriën verstoppen en daardoor krijg je kleine ontstekingen onder je huid oppervlakte. Echt iets wat je niet wilt, maar wel echt bij heel veel mensen gebeurd.


Super zonde! Aangezien het maar een aantal minuutjes duurt om je huid goed schoon te maken. Zelf gebruikte ik altijd make-up reinigingsdoekjes. Nu weet ik dat deze doekjes eigenlijk helemaal niet goed mijn huid reinigen. Want hoe kan het dat ik toch altijd puistjes kreeg? Nou daarom dus.. Hetzelfde voor de reiningsgel die ik haalde bij de drogisterij. Het maakt niet uit welke ik haalde, maar het heeft niets uitgehaald.


Ik bleef puistjes krijgen. Ik gebruik daarom nu de Lumispa. Nooit geweten hoe ik op een goede manier mijn huid kon reinigen, tot nu.

Wat doet de Lumispa?


De Lumispa zorgt voor een echt grondige reiniging van je gezicht en hals. Doordat het apparaat samen gebruikt wordt met een cleanser die past bij jouw huidtype, weet je zeker dat je jouw gezicht op een goede manier reinigt.


Je gebruikt de Lumispa, twee keer per dag om niet alleen je huid goed te reinigen, maar ook te genieten van de andere 7 voordelen. Het is apparaat bereikt veel meer dan alleen een goede reiniging. Welke 7 voordelen dat zijn, lees je hieronder.


De 7 voordelen


1. 37% gladdere huid, al na het eerste gebruik*

2. 37% zachtere huid, al na het eerste gebruik*

3. 2x zichtbaar schonere huid na 12 weken**

4. 62% verbeterde glans na 12 weken**

5. Vermindert de zichtbaarheid van poriën.

6. De huid is helderder.

7. De huidskleur is zichtbaar verfrist.


Deze voordelen krijg je niet wanneer je een make-up reinigingsdoekje gebruikt of zelfs een goede reinigingsgel. Wil jij echt werken aan een mooie, stralende huid? Dan is de Lumispa het antwoord.


Award Winning Apparaat


In 2017 en 2018 is de Lumispa als nummer 1 merk uitgeroepen. Het is een oplaadbaar en waterdicht huidverzorgingsapparaat wat beschikt over een Two-Sense Motion-technologie. Dit stimuleert de huid tijdens het reinigen, terwijl de precieze bewegingen en frequentie geoptimaliseerd zijn voor gebruik met de Activating Cleansers.


Dit zorgt er dus voor dat je van bovenstaande voordelen kan genieten met 2 minuten per keer - 4 minuten per dag. Dat is echt weinig tijd wat je kwijt bent vergeleken met wat je er voor terug krijgt.


Daarom ben ik ontzettend blij met dit apparaat. Weinig tot geen puistjes meer en een gladdere en stralende huid. Ook zonder make-up.


Award voor 's werelds nummer 1 merk voor schoonheidsbehandelingsapparatuur thuis


Naast het nr. 1 merk heeft de Lumispa nog meerdere Beauty & Skincare Awards mogen ontvangen in de afgelopen twee jaar en ik weet zeker dat er dit jaar nog veel meer bij gaan komen. Een klein overzicht in onderstaande video.

De Lumispa is dus niet het zoveelste reinigingsapparaat. Het is er één die al zijn concurrenten ver voor is. Dit omdat zij voorop lopen in de technologie en gebruik maken van een gepatenteerde formule voor de cleansers. Daarnaast zijn er 5 verschillende cleanser, die aangepast zijn op jouw huidtype. Het is een perfecte aanvulling voor je huidverzorging.


De Season of Giving


En nu het allermooiste nieuws! De Lumispa is tijdens de Season of Giving met 20% korting te bestellen. Je krijgt dan het apparaat, het siliconen opzetstuk en de cleanser passend bij jouw huidtype. Het complete pakket dus! Deze actie gaat waarschijnlijk niet meer terug komen, daarom is nu de kans om ook jouw huid goals te bereiken.


Wil jij meer weten over de actie of weet jij niet welk huidtype je eigenlijk hebt? Wil jij de Lumispa zelf eens testen? Stuur mij een berichtje op messenger en ik help je graag verder.


De actie is van 2 t/m 9 december, maar op = op!


Merry Christmas!

Liefs, Bianca
Bovengenoemde verklaringen resulteren uit onafhankelijke professionele evaluaties, met inbegrip van een klinische beoordeling:

*Resultaten naar aanleiding van een in vivo onderzoek van 4 weken onder 80 testpersonen met een gevoelige huid die de ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Normal to Combination Skin gebruikten in combinatie met het harde siliconen opzetstuk.

**Resultaten naar aanleiding van een in vivo onderzoek van 12 weken onder 150 vrouwen met andere huidtypes. Bovengenoemde resultaten zijn afkomstig van testpersonen met een normale tot gecombineerde huid. Deze deelnemers werd gevraagd om ‘s ochtends en ‘s avonds de ageLOC LumiSpa te gebruiken met het normale siliconen opzetstuk in combinatie met de ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Normal to Combination Skin in plaats van hun reguliere gezichtsreiniger.114 keer bekeken
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.