Even twee weken helemaal niets..

Bijgewerkt: jan 24


Zoals je waarschijnlijk al weet ben ik de vrouw van een militair. En drie kwart jaar geleden wisten we dat hij vanaf vandaag weer weg zou gaan. Dit keer voor 4 maanden. Het rare is dat je op dat moment denkt.. het duurt nog zoooo lang, maar vanmorgen was het moment daar.


Vrouw van een militair zijn


Toen wij Vick nog niet hadden, ging het natuurlijk een stuk makkelijker. Je bent alleen, dus je kan gaan en staan waar je maar wilt. Nu is het helemaal anders, of is het eigenlijk wel zo anders? Je hebt nu een kleine vent in huis. Het afscheid nemen is anders. Normaal gesproken zou ik hem wegbrengen, maar nu hebben we er voor gekozen om thuis afscheid te nemen. Het maakt het toch iets makkelijker, door de eigen omgeving.


Verlof


Vanmorgen hebben we afscheid genomen, maar voordat we dat hebben gedaan, hebben we de afgelopen twee weken genoten van het verlof.


Een midweek naar Centerparcs geweest en alleen maar leuke dingen gedaan, zoals naar de Lego Bricks in Burgers Zoo. Het was heerlijk.


Kind aan huis


Nu zijn Vick en ik eigenlijk wel kind aan huis in Burgers Zoo, omdat we een abonnement hebben, maar wanneer je met zijn drieën gaat, is het anders. Zeker omdat je weet dat je man een paar dagen later weg gaat. Je geniet er veel meer van. Het is allemaal veel intenser, dan anders.


Twee weken even niets gedaan


Ik hou enorm veel van mijn werk, maar op momenten zoals het verlof, dan is het gewoon belangrijk om er voor je gezin te zijn. En natuurlijk kijk ik op Messenger & mijn Social media kanalen, maar deze twee weken waren voor ons.


Ik heb me in deze twee weken voorbereid om vanochtend. En eerlijk is eerlijk. Het is niet leuk om afscheid te nemen, maar ik merk gewoon dat ik het kan. Dat het makkelijker gaat worden. Ik kijk naar de leuke dingen die komen gaan. Ik kijk uit naar het verlof wat komen gaat met kerst. De kerst zijn we weer een paar dagen samen en daar geniet ik nu al van.


Geen veranderingen


Dylan is niet van de veranderingen in huis, maar ik vindt het heerlijk om dingen te veranderen. Dus ik grijp deze gelegenheid meteen aan, om wat dingen te veranderen. Een mooi behangetje op de slaapkamer achter het bed. Een nieuw kleurtje op één muur in de huiskamer en het hele huis opruimen van boven naar beneden. Alles weg doen, wat we al een jaar niet meer aangeraakt hebben.


Ik krijg nu geen vragen of we dat ene ding toch kunnen bewaren. We hebben het een jaar niet aangeraakt, dus het gaat weg. Heerlijk gevoel om alles op te ruimen.


Ik zal de foto's posten op mijn Facebook pagina, wanneer het nieuwe kleurtje op de muur zit en het mooie behang te zien is.


Het is niet zo dat hij het niet wil, maar hij weet niet hoe het er uit komt te zien vooraf. Gelukkig heb ik dat inzicht en weet ik dat het er straks heel mooi uit komt te zien. Ik kan niet wachten op het resultaat.


Het leven gaat door


De planning tot kerst zit behoorlijk vol en dat is niet anders dan hoe het ervoor was. Het is fijn dat er veel leuke dingen op de planning staan en sommige dingen kan Vick niet meer naar toe, maar dan ben ik ook ontzettend blij dat ik veel mensen om me heen heb, die me kunnen helpen en er voor me zijn. Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Toch gaat het gewone leven gewoon door. Vick gaat naar de peuterspeelzaal en ik ga ook volop weer aan de slag met mijn business. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en anderen te kunnen helpen.

Ik zie dan ook veel positieve dingen aan de tijd die komen gaat.

Positief zijn en blijven is the key


Ik ben blij dat ik alleen maar de positieve dingen kan inzien en natuurlijk is het niet leuk en ben ik ook verdrietig om sommige tijden. Ik weet dat het komen gaat, maar doordat ik veel met persoonlijke ontwikkeling bezig ben (vooral boeken lezen), zie ik dingen anders. En dat klinkt misschien heel raar en wazig, maar het werkt enorm goed.


Het boek "Het obstakel is de weg" van Ryan Holiday is een perfect voorbeeld van een boek waar ik veel van leer. Het is grappig om te zien waar ik 4 jaar geleden stond en waar ik nu sta.


Doordat ik nu thuis kan werken en er voor Vick kan zijn, is het voor hem ook een stuk makkelijker en voor mijzelf ook. Ik hoef niet constant oppas te regelen, ik zie hem opgroeien en dat maakt het voor mij nu de ideale situatie. Ik hou van deze manier van werken en ik weet dat er heel veel andere mama's zijn die dit ook zouden willen.


Ik moedig je aan, om de stap te zetten.


Liefs,

Bianca

45 keer bekeken1 reactie
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.