Help! Het voelt als een moetje, maar ik ben juist gestart omdat ik er zo enthousiast over was.

Bijgewerkt: apr 9


Een online bedrijf bouwen kan stressvol zijn. Is er een manier om het anders te doen? Zo ja, hoe doe ik dat dan?


Heel herkenbaar


Een eigen online bedrijf is een droom van veel vrouwen. Powervrouwen noem ik ze, want iedere vrouw is uniek en is ergens een expert in. Een eigen online bedrijf. Ik heb er al vaak van gedroomd. Ik leerde al op jongere leeftijd dat je meerdere inkomensstromen moest creëren, zodat je altijd wel iets achter de hand hebt. En dat blijkt nu meer dan handig, tijdens deze bizarre tijd.


Ik werd enthousiast over Netwerk Marketing, want dat was de manier dat ik een online bedrijf kon starten, zonder zelf de zolder vol te zetten met een voorraad aan producten. Perfecte oplossing! Ik wist alleen niet hoe ik ermee moest starten, totdat jaren later een vriendin aan mij vroeg of het iets voor me was. Ik kon geen nee zeggen, want eindelijk was daar de kans.


Hoe start je?


Wanneer je start met Netwerk Marketing kom je in een team terecht. Vanuit daar krijg je een training die je helpt opstarten. Jaren later ben ik erachter gekomen, dat de manier van werken op de manier zoals aangeleerd werd, heel erg lijkt op spammen. En dat is juist wat mensen weg jaagt.


Ik ben op zoek gegaan naar andere strategieën en kwam online in Amerika terecht. Wat was ik verbaasd en meteen enthousiast. Amerika dat voorloopt in Netwerk Marketing op alle andere landen in de wereld. Ik werd lid van een community waar ik juist dé strategie heb geleerd, waarbij je niet spamt, maar mensen echt helpt.


Dit was een echte eye-opener

Een echte eye-opener


Ik was zo verrast dat ik nu eindelijk een manier heb gevonden hoe ik mijn online bedrijf kan laten groeien. Het werd mijn missie. Tot de dag van vandaag ben ik bezig geweest om zoveel mogelijk te leren over deze strategie, zodat ik andere Powervrouwen kan gaan helpen. Het is daarom ook mijn missie om zoveel mogelijk Powervrouwen te helpen een bloeiend online bedrijf op te bouwen.


Geen moetje meer, maar iedere dag met een glimlach


Niet meer iedere dag met tegenzin wat posten om zo maar klanten te krijgen. Niet iedere maand je eigen druk moeten maken om je punten te halen. Geen moetje meer, maar iedere dag met een glimlach werken aan je online bedrijf.


Hoe zou dat voor jou zijn?


Meld je aan voor het online programma: Een sterk merk.


Wil jij een verandering in je werkwijze? Wil jij starten met een product waar je enorm enthousiast over bent? Dan ben ik er voor jou. Ik heb een online programma gemaakt, waarbij je een sterke basis gaat creëren voor je online bedrijf. Deze basis wordt vaak overgeslagen, maar juist de basis is zo belangrijk. Zonder dit mis je de why, een helder doel, je weet niet wat je moet posten en voor wie.


Klik hier voor alle info


Liefs,

Bianca

16 keer bekeken
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.