Hoe bouw je een online business met Attraction Marketing in 7 simpele stappen.

Bijgewerkt: jan 24


Attraction Marketing is de manier om een online business te bouwen. In deze tijd kun je niet meer zonder. In deze blog leg ik je uit wat Attraction Marketing is en hoe je dit gebruikt om je online business te bouwen.


Wat is Attraction Marketing?


Attraction Marketing is een manier om je business zo te bouwen, dat mensen naar jou toe komen voor info over je business en/of producten. Je hoeft niet meer achter mensen aan te gaan, maar ze komen naar jou toe. Door op deze manier je online business te bouwen, is het veel leuker om dit te doen. Zeker met het internet, kun je heel veel mensen bereiken. Met Attraction Marketing heb jij de juiste sleutel in handen, om een vliegende start te maken en een grote voorsprong te creëren op je competitie.


Wat kan er gebeuren wanneer je Attraction Marketing toe gaat passen?


Beeld je in dat iedere dag mensen naar jou toe komen en méér willen weten of je business, producten en diensten?


Beeld je in dat er iedere dag mensen in je Facebook inbox komen om een gesprek met je aan te knopen en meer willen leren over de business kans of over de producten die hen kan helpen met een probleem.


Eén van de grootste voordelen van Attraction Marketing voor je online business is dat je niet meer mensen hoeft over te halen, geen afwijzingen meer krijgt en je niet meer achter mensen aan hoeft.

De twee grootste redenen waarom 90% van de online bedrijven faalt in hun eerste jaar:

1. Ze hebben geen leads meer om op te volgen.

2. Er is geen geld meer.


Iedere top-earner gebruikt de Attraction Marketing strategie, maar zoals ik eerder vertelde in een blog is deze te moeilijk om uit te leggen en leggen ze alleen uit dat je iedereen een bericht moet sturen om zo nieuwe leads te krijgen voor je business. Lekker makkelijk, en vroeger werkte het misschien zo, maar nu niet meer. Wat wel werkt zijn de 7 stappen van Attraction Marketing.


De 7 stappen van Attraction Marketing


Stap 1 - Brand you

Stap 2 - Wie is je doelgroep?

Stap 3 - Wat is de grootste challenge van je doelgroep?

Stap 4 - Creëer content dat jouw ideale klant aanspreekt.

Build

Stap 5 - Bouw een relatie op met je publiek.

Engage

Stap 6 - Ontdek de pijn van je ideale klant & geef hen de pijnbestrijding

Sell

Stap 7 - Creëer verschillende inkomensstromen


Stap 1 t/m 3 is werk wat je vooraf doet. Dit moet duidelijk zijn, voordat je start met het creëren van content. Ga je namelijk aan de slag zonder dat je weet voor wie je dit doen, zal je niemand gaan bereiken en kun je ook geen relatie opbouwen met je publiek.


Stap 4 komt daarna. Je schrijft alle ideeën op die je al te binnen schieten. Deze lijst blijf je telkens aanvullen en van deze ideeën maak je diverse content.


Met deze content ga je online zichtbaar worden en ga je een relatie opbouwen met je publiek. Dit kan langzaam of snel (adverteren). Het is waar jij je voorkeur aan geeft. (Stap 5).


Personal Branding ontzettend belangrijk. Deze verwerk je in stap 4 bij het maken van content. Het is niet makkelijk, wanneer je net start, daarom heb ik een guide met 5 stappen gemaakt waarin uitgelegd staat hoe je hiermee van start kan.


Je kunt deze hier gratis downloaden.

Stap 6 is het connecten met je publiek. Ben er voor ze en geef hen de oplossing op hun probleem op te lossen.


Stap 7 is het verkopen aan je publiek. Je hebt producten die het probleem oplossen van je publiek of misschien wel de kans om een eigen business op te zetten. Of je hebt een guide die een probleem oplost. Het kan van alles zijn, als het maar je publiek helpt. Dit is de stap Sell.


Build - Engage - Sell is ook wel de B-E-S methode genoemd. Dit is een simpele methode om iedere dag je business te bouwen en te laten groeien. Weet je even niet meer wat je moet doen dan kun je altijd terug naar deze methode. Je business blijft dan niet stil staan.


Met deze 7 stappen ben jij helemaal klaar om je business tot een succes te maken. Attraction Marketing is dé methode om je business op een leuke manier te laten groeien en je doelen te behalen.


Succes!


Liefs,

Bianca

Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.