Hoe Personal Branding je kan helpen om je online business op te bouwen.

Bijgewerkt: jan 24


Personal Branding helpt je om je business op te bouwen. Dit zie je steeds meer op het internet verschijnen, en dat is niet voor niks. Het is één van de beste manieren om een stroom van leads en verkopen te krijgen voor je producten & business.


Personal Branding zorgt dat mensen naar jou komen.


Daarnaast ga je mensen aantrekken met Personal Branding waardoor je ze niet meer achterna moet zitten om te vragen of ze geïnteresseerd zijn in je producten en business. Ook hoef je je warme markt niet meer eindeloos lastig te vallen met je producten. Je gaat namelijk je bedrijf verder uitbreiden op de koude markt.


Be the hunted instead of the hunter.

Wanneer je net een nieuwe business start, zul je waarschijnlijk denken.. Wat heb ik iemand te bieden? En misschien ben je al langer bezig, maar gaat het niet zoals je wilt en wil je het anders gaan aanpakken? Ook dan kan dit in je gedachte komen, maar iedereen heeft skills en iedereen kan waarde bieden.


Er zijn veel verschillende redenen waarom Personal Branding belangrijk is, maar hier zijn een aantal redenen die ik geleerd heb in de afgelopen vijf jaar dat ik een eigen online business bouw.


Ik ben ook zo begonnen, zonder Personal Branding, maar na 5 jaar heb ik pas echt de stap gezet om het nu ook echt te gaan doen. Een online business bouwen op de juiste manier, die me verder gaat brengen. Een online business die niet alleen mij verder brengt, maar ook jou! Jij start net en hoeft niet dezelfde fouten te maken als ik heb gemaakt.


Klik op de banner voor de gratis guide waarmee jij een Persnoal Brand kan starten.


Direct Selling bedrijven komen en gaan, maar jij blijft altijd.


In de afgelopen vijf jaar ben ik op zoek gegaan naar het bedrijf wat het beste bij me past en waar ik de beste klik mee heb. Dit bedrijf heb ik gevonden nu en ik zou ook niet anders meer willen. Wel heb ik meerdere inkomensstromen, zodat ik niet ineens bankroet ben, wanneer er iets gebeurd met het bedrijf.


En dat is wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren. Nu heb ik met de beste bedrijven mogen samenwerken, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst. Wat als het bedrijf ineens productlijnen gaat veranderen of juist producten uit het assortiment haalt, terwijl jij je net daarop hebt gestort om te promoten? Je hebt er je hele Social Media omheen gebouwd, en nu is dat ineens weg.


Stel jezelf de volgende vraag: "Wat zou er gebeuren met mijn business, wanneer het bedrijf waarmee ik werk drastische veranderingen doorvoert of producten uit het assortiment haalt.. Of nog een andere optie.. ze zijn failliet en ze stoppen?"


Dan zou jij ook failliet zijn.. Of zou je alles om moeten gooien omdat de producten niet meer leverbaar zijn. Daar ga je niet blij van worden. Je wilt niet op één paard wedden en een bedrijf of product promoten waar je geen controle over kan hebben.


Daarom is het zo belangrijk om een eigen Personal Brand te ontwikkelen en hiermee een online business te bouwen. Mocht je veranderen van bedrijf, maakt dit niet uit, want mensen volgen jou en sluiten zich aan bij jou, omdat ze jou leuk vinden.


If people like you they will listen to you, but if they trust you, they’ll do business with you. – Zig Ziglar


Met andere woorden.. wanneer jij business zo bouwt als een leider die hen kan helpen, dan zullen ze zich sneller bij jou aansluiten en een loyale volger of klant worden.


Je business laten werken voor je.


Een tweede rede is dat je juist je bedrijf bent gestart om in de toekomst meer vrije tijd te hebben en in plaats van fulltime te werken, parttime gaat werken en zo meer bij de kinderen kan zijn.


Dit kan alleen wanneer je, jouw bedrijf voor jou laat werken. Wanneer je dit niet gaat doen, zal je altijd hard moeten blijven werken en ga je de vrijheid niet bereiken. Ik heb er ook lang over gedaan om dit te beseffen, maar liever nu dan wanneer ik 70 ben.


Daarom hou ik er van om een online bedrijf om te bouwen. Doe je dit op de juiste manier, dan ga je en tijd- en financiële vrijheid krijgen. En ja, ook ik ben nog hard aan het werk om dit te bereiken, maar het is zo fijn om dit te doen. Ik weet waar ik het voor doe en wat ik wil bereiken en dit is de perfecte manier om dat te kunnen bereiken.


Hoe start je dan?


Vaak wil je graag starten, maar weet je niet hoe je dit moet doen. Ik had precies hetzelfde, maar nu is het me duidelijk en daarom is het ook zo leuk om anderen dit ook te leren. Hé, het heeft me vijf jaar gekost, maar in deze 5 jaar heb ik enorm veel geleerd. Wat wel te doen en wat niet. Wanneer iets niet werkt en wanneer wel.


Wat belangrijk is voordat je start, is dat je een aantal dingen voor jezelf heel duidelijk hebt en dat je ook de basis snapt en gaat uitvoeren.


Ik heb een guide gemaakt waarin de vijf stappen staan, die jou gaan helpen om duidelijkheid te krijgen hoe jij je personal brand kan gaan bouwen. Je kunt de guide downloaden via de banners in deze blog.


Een Personal Brand bouwen kost tijd en de resultaten komen niet meteen, maar wanneer je consequent blijft met posten op je Social Media, zullen ze wel komen. Het gaat er om dat je zelf laat zien.


Hoe meer jij in beeld bent, hoe meer bereik je gaat hebben. Dit gaat ervoor zorgen dat je succes gaat hebben met je business.


Liefs,

Bianca31 keer bekeken
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.