Ik ga het doen! Ik wil 11 kilo kwijt

Bijgewerkt: jan 24


Nu twee jaar na de zwangerschap ga ik weer aan de slag. Ik was al lange tijd niet tevreden meer met mijn lichaam. Helaas had ik ook lange tijd geen motivatie om er iets aan te doen.. Tot deze week. De knop moest gewoon om.

Chocolade. Chocolade. Chocolade.


Ik denk dat chocolade een grote favoriet is van heel veel vrouwen. In ieder geval kun je mij geblinddoekt de winkel in sturen en ik vind het. En dan vooral de Cote d'or Hazelnoot Praline. Dat gaat nu veranderen. Gelukkig kan ik redelijk makkelijk de knop omzetten en vind ik ongezouten noten ook heerlijk. Dus de chocolade laten we staan en we gaan voor een gezondere lifestyle.


Het moet gewoon echt anders


Ik ga aan de slag en heb mijn doel gesteld op -11 kilo. Op 21 december heb ik een bruiloft en wil ik de helft al kwijt zijn. Ik heb al een ontzettend mooi jurkje in de kast hangen en die past goed, maar mooier is altijd beter. Misschien kan ik hem wel ruilen naar een maat kleiner. Dat zou perfect zijn.Grappig eigenlijk.. vind je niet?


Best raar en grappig vind ik om te zien dat het zolang heeft geduurd om die knop om te zetten. Waarom heb ik het zover laten komen denk ik dan bij mijzelf. Aan de andere kant is het nu makkelijker, omdat mijn man in het buitenland is. Deze maanden kook ik voor mij en Vick en dat maakt het simpeler. Het klinkt stom, maar als hij terug is.. dan gaat het wat betreft levensstijl anders zijn.


Voor de zwangerschap was ik 8 kilo kwijt. We waren al langere tijd bezig om zwanger te worden en ik was niet dik, maar die kilootjes mochten er wel af, dus zo gezegd zo gedaan. Toevallig was mijn motivatie toen ook een bruiloft die er aan kwam.


Dus nu gaan we er weer voor en wil ik het ook zo houden. Meer gezond eten en minder snoepen. Gezond eten kan ook lekker zijn. Gezond eten kan ook makkelijk en snel klaar zijn. Zeker met een druk leven zoals eigenlijk iedereen nu heeft, is snel en gezond wat het meest gevraagd wordt.Een crash dieet zie je niet veel meer


Het is niet meer zoals de crash diëten die je 'vroeger' veel zag. En ze zijn er nog steeds, maar een gezonde lifestyle ontwikkelen is toch echt steeds belangrijker aan het worden. Ik zelf ga gezonder eten, sporten (3x per week) en ik neem als ondersteuning een slimming chocolademelk. Het zal een perfecte ondersteuning zijn in mijn reis. Ben je benieuwd wat het voor jou kan doen? Bestellen kan via de link hierboven.


Ik ga genieten van de nieuwe levensstijl die ik ga volgen. Door te genieten, weet je waar je het voor doet. Het is echt een mindset dingetje. Het zit in je hoofd. Waarom het bij 2 jaar heeft geduurd? Positieve mindset ontwikkeling.Positieve mindset


Het klinkt misschien wazig of misschien geloof je er niet in.. maar een positieve mindset zorgt er echt voor dat je alles anders gaat zien. Je ziet de mogelijkheden die er zijn, je ziet de kansen. Je kan dus ook makkelijker de knop omzetten en dit blijven volhouden, want je weet waar je het voor doet.


De positieve mindset werkt niet alleen in mijn privéleven, maar ook in mijn business. Alles wat ik leer zorgt voor voordelen. Werken aan jezelf is niet stom of dom. Het is juist leuk en slim. En neem van mij aan, je gaat echt verschil merken.


Ik raad je echt aan om hier mee te starten. Wat ik zelf doe is iedere dag lezen in een mindset boek.


Een boek lezen voor de juiste mindset


Ik lees nu het boek van Ryan Holiday: "The obstacle is the way", maar je hebt ook de Nederlandse versie: "Het obstakel is de weg". Ik heb ze allebei en heb de Engelse versie al uit, maar ik merk dat sommige woorden voor mij zelf in het Engels moeilijker zijn, dus de Nederlandse versie is een perfecte uitkomst.


In die boek leer je hoe je obstakels anders kan bekijken, zodat je er juist een voordeel uit kan halen in plaats van dat je het obstakel als nadeel ziet. Wil je het boek graag lezen?


Je kunt hier de Nederlandse versie vinden als boek. Wil je liever een e-book? Dan kun je die hier vinden (nu in prijs verlaagd t/m 24 november 2019).


Laat me weten in de comments wat je hebt opgestoken van het boek. Ik ben heel erg benieuwd.


Liefs, Bianca


ps. wil jij ook wat kilootjes kwijt? Laat het me weten, dan gaan we samen aan de slag!


Links in deze blog:

Slimming Chocolademelk

De Nederlandse versie van The Obstacle Is The Way

E-book van Het Obstakel is de Weg
36 keer bekeken
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.