Volle, dikke en glanzende lokken met het Nutriol System

Bijgewerkt: jan 24


Wist jij dit? Luchtvervuiling is één van de voornaamste oorzaken van schade aan het haar die leiden tot haaruitval. Volle, dikke en glanzende lokken zijn prachtig om te zien en zorgen ook voor een groot zelfvertrouwen, maar wat als je dit niet hebt? We hebben allemaal weleens een bad hairday, toch?


Bad Hairday


Merk jij dan ook dat je haar futloos is, dunner of zelfs beschadigd? Een bad hairday komt natuurlijk ergens vandaan.

Dit is vooral door stress, je omgeving,

uv-schade en overstyling. Dit zijn elementen die veel schade aan je haar en hoofdhuid kunnen toebrengen. Naast deze elementen zijn de gevolgen van ouder worden ook een element wat schade kan toebrengen aan je haar en hoofdhuid.


Is er dan wel iets aan te doen?


Jazeker, er is zeker wat aan te doen. Wat wel heel erg belangrijk is, is dat je dit

op de juiste manier doet.

Je moet het echt bij de bron aanpakken

en het moet wetenschappelijk getest zijn. Alleen dan weet je dat je op de goede weg bent.


Er is een oplossing en dat heeft alles te maken met het Nutriol Scalp & Hair System. Dit syteem is speciaal ontwikkeld om dun en gestrest haar aan te pakken. Daarnaast beschermt het systeem het haar tegen kleurvervaging (natuurlijk kleur) en hitte, en helpt afbreken te verminderen.


De resultaten zijn eigenlijk wel verbluffend te noemen. De klinische onderzoeken laten zien dat er een aanzienlijke toename is qua volume, dikte, glans en zachtheid.


Een volledige haarverzorgingslijn


Het systeem bestaat uit een shampoo, conditioner en serum. Het perfecte trio voor mooie, vollere lokken. Je haar wordt met de dag sterker en gezonder.


De voordelen:


• Laat het haar er zichtbaar gezonder, dikker en glanzender uitzien.

• Geeft het haar volume en body zonder het te verzwaren.

• Versterkt en beschermt dun, futloos haar.

• Voedt de hoofdhuid zodat het haar er weer gezond uitziet.

• Hydrateert en voedt droog, beschadigd en overbewerkt haar.


De belangrijkste ingrediënten van het systeem


In de shampoo zit Natriumlactaat (bevochtigingsmiddel). Dit hecht zich aan vocht en verhoogt het watergehalte in het haar.


In de conditioner zit een speciaal eiwit dat zorgt een voor krachtige en verstevigende werking op het haar tot aan de wortels. Daarnaast bevat het Sheaboter en glycerine. Deze hydrateren en voeden droog, beschadigd en overbewerkt haar.


Het serum is een perfecte aanvulling die je eventueel in combinatie met de Galvanic Spa gebruikt. Hierin zit de Ageloc-ingrediëntenmix voor de hoofdhuid. Het pakt de zichtbare tekenen van veroudering in de hoofdhuid aan, waardoor je haar er gerevitaliseerd uitziet.


Ook hierin zit een speciaal eiwit verwerkt wat de hoofdhuid verkwikt, waardoor je een glanzende en gezonder ogende haardos krijgt.


Pathenol voedt en revitaliseert de hoofdhuid en het haar en Rode klaver bloemextract in combinatie met dextran zorgt voor kalmering van de hoofdhuid.


Uitslag van het klinisch onderzoek


De deelnemers werden gevraagd om 2x per dag het serum aan te brengen gevolgd door een behandeling van twee minuten met de Galvanic Spa. Daarnaast gebruikten zij ook de shampoo en de conditioner in plaats van hun reguliere shampoo en conditioner. Zij volgden hun eigen haarwas routine.


De resultaten zijn verbluffend en de volgende verbeteringen werden waargenomen na

6 maanden gebruik:

- Volume met 107%

- Zachtheid met 106%

- Glans met 84%

- Dikte met 67%


Meer dan 90% van de deelnemers vond dat hun haar voller, dikker, glanzender en gezonder was aan het einde van de onderzoeksperiode.


Ook merkte zij na 6 maanden dat hun afbreken van de haren door het borstelen met 72% is verminderd.


Het is super om te zien wat dit systeem doet en hoeveel mensen het kan helpen om weer lekkerder in hun vel te zitten, doordat ze weer vollere, glanzende lokken krijgen. Zeker wanneer je door de zwangerschap hier last van hebt, kan dit een mooie oplossing zijn om weer te stralen.


Liefs, Bianca


Links in deze blog:

Nutriol Scalp & Hair System (met 15% korting via deze link)

Shampoo (met 15% korting via deze link)


51 keer bekeken
Contact

Bianca Bisschop

Messenger: m.me/biancabisschop.nl

info@biancabisschop.nl

Tel: 06-18054683

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Bianca Bisschop.