top of page

MRR & PLR Rechten

http://www.biancabisschop.nl/

LEES ZORGVULDIG DOOR

VOORDAT JE EEN SJABLOON GAAT BEWERKEN:

Maak eerst een kopie van je sjabloon(s) in uw eigen Canva-account; bewerk de sjablonen niet rechtstreeks vanaf de link die ik je geef. Zo weet je zeker dat je in de toekomst toegang hebt tot je eigen kopie van de sjablonen. Zie ook de afbeelding op één van de volgende pagina´s.

LET OP! BIJ PROBLEMEN EN VRAGEN:

Als om welke reden dan ook je Canva-link niet werkt, je naar het verkeerde product wordt geleid of je een ander probleem hebt met je aankoop, neem dan onmiddellijk contact met mij op. Mijn doel is ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent, dus ik help je graag op elke mogelijke manier. Je kunt me een DM sturen via Instagram, een berichtje sturen via de website biancabisschop.nl of je mailt me op info@biancabisschop.nl

ANNULERINGEN EN RETOURZENDINGEN:

Vanwege de digitale aard van onze producten kunnen retourzendingen, terugbetalingen, annuleringen of omruilingen niet worden uitgevoerd nadat een bestelling is geplaatst.

JE LICENTIE IS ALS VOLGT:

Je krijgt Private Label Rights (PLR) en de Master Resell Right (MRR) voor de Eerste maand in digitale marketing guide in de Mom's Money Flow reeks.

WAT MAG MET DEZE GUIDE?

Je kunt zoveel exemplaren van de guide verkopen, downloaden, opslaan en afdrukken als je wilt. Je kunt de guide doorverkopen, delen en opnieuw distribueren zoals hij is of een aangepaste versie.

MRR & PLR RECHTEN VOOR DE BETAALDE GUIDES

Onder voorbehoud van uw overeenstemming met deze Gebruiksvoorwaarden, verleent het bedrijf u hierbij Private Label Rights en Master Resell Rights bij aankoop van de The Dutch Business Mom - Mom's Money Flow -Eerste maand in digitale marketing, die u de rechten verleent om dit product aan te passen, het auteurschap ervan op te eisen en het door te verkopen voor 100% van de winst.

Extra rechten zijn onder andere: het recht om dit product toe te voegen aan een lidmaatschapssite of bundel binnen een pakket, het recht om audio-of videoproducten met behulp van dit product te maken, het recht weg te geven van het product aan abonnees of klanten, het recht om de verkooppagina en/of afbeeldingen te wijzigen, het recht deze guide op te splitsen in afzonderlijke delen, het recht toe te voegen of te verwijderen inhoud aan het product, het recht om uw naam er op te zetten, het recht om de guide te bewerken of maak je eigen covers voor het product, het recht weg te geven of te verkopen.

We vragen je vriendelijk de omslagpagina aan te passen aan je merk wanneer je de gids doorverkoopt.

Lay-out, titel en/of afbeeldingen zijn allemaal acceptabele vormen van aanpassing.

We vragen u ook vriendelijk geen promotionele afbeeldingen van onze winkel te gebruiken en onze product beschrijving te kopiëren en te plakken. In plaats daarvan moedigen we je aan om je eigen beschrijving van het product te maken en je eigen advertenties te gebruiken. Een paar aanpassingen om het product te personaliseren is altijd een slimme keuze bij rebranding voor wederverkoop.

Heb je vragen? Neem dan contact op door een dm te sturen op Instagram of gebruik de chat rechtsonder hier op de webshop.

MRR & PLR RECHTEN VOOR DE GRATIS GUIDES

Op de gratis guides zijn de MRR & PLR rechten niet van toepassing. Je mag deze dan ook niet 1 op 1 of na aanpassingen doorverkopen. Wel kun je het product ook aankopen in de webshop, zodat je hiermee een link ontvangt naar de bewerkbare guide in Canva.

bottom of page